REKASZEPFY

A szépség iránti igény, a stílusos otthon megteremtésének vágya mindenkiben él, mégis sokszor nehéz eligazodni a milliónyi lehetőség között. Otthont tervezni megtisztelő feladat, hiszen ekkor a megrendelő betekintést enged a legbelsőbb életterébe.  A REKASZEPFY terek titka a részletekben rejlik: minden egyes projekt részletekig megtervezett és kivitelezett, egészen az első találkozástól a végleges átadásig. Így a terek alakítása, a funkcionalitás és a design egyensúlya, a színek és formák harmóniája, valamint a részletek gazdagsága adja végül lenyűgöző élményt a belépő számára.

SZÉPFY-BORBÁS

RÉKA

ENTERIŐRTERVEZŐ

Szeretek tervezni. Belépni valahova és érezni a teret. Meglátni a lehetőséget. Megteremteni a káoszból a rendet. Figyelni, inspirálódni, jelen lenni.

Művészek között nőttem fel. Az építészet, a képző- és iparművészet gyerekkorom óta az életem része volt és azóta tudtam, hogy ez az én utam. Úgy gondolom, hogy a  külső és belső terek együttesen alkotják az egészet, ezért  a Corvinus Egyetem Tájépítész Karán végeztem, majd innen fordultam a belső terek felé.

Egy ideig  Koppenhágában is éltem, így a skandináv gondolkozásmód és életstílus a mai napig hatással van rám, de egy tervező számára nem lehetnek határok, inkább csak irányok. Örök perfekcionistaként úgy gondolom, hogy a nagyvonalú koncepció, a letisztultság minden esetben funkcionalitással kell, hogy párosuljon, melyet egy-egy apró, kifinomult részlet tesz teljessé.

SZOLGÁLTATÁS

TERVEZÉS

Már meglévő vagy újonnan épülő lakások, házak teljes belsőépítészeti és kertépítészeti tervezését vállalom. Legyen szó akár az első lakásról vagy többgenerációs otthonról, esetleg rendelő vagy étterem belsőépítészetéről, megrendelői igényeknek megfelelően teljes kiviteli dokumentáció készül, mely alapján az elképzelések megvalósíthatóak. A tervek a legelső találkozástól kezdve a Megbízóval közösen gondolkodva, az igények maximális figyelembe vételével készülnek el.

 

TANÁCSADÁS

Amennyiben nem teljes körű belsőépítészeti szolgáltatásra, csupán néhány ötletre, tanácsra lenne szüksége, hogy otthonát újjá varázsolja, akkor válassza a lakberendezési tanácsadást, ahol színekkel, tapétákkal, textíliákkal és dekorációval segítek kialakítani a koncepciót, és szükség esetén szakembereket is ajánlok.

 

KIVITELEZÉS

Egy munka csak akkor válhat teljessé, ha a végeredmény a Megbízó és a tervező elképzelését teljes egészében tükrözi, ezért komplex tervezési munkák esetén saját, megbízható csapattal dolgozom.

AHOL
MEGTALÁLSZ

EMAIL: OFFICE@REKASZEPFY.COM

Tel +36205524980

  • Blogger - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Google+ - White Circle

© 2020 by REKASZEPFY interior & garden