top of page

SZÉPFY-BORBÁS

RÉKA

rekaszepfyborbas.jpg

Szeretek tervezni. Belépni valahova és érezni a teret. Meglátni benne a lehetőséget és megteremteni az új rendet. Figyelni, inspirálódni, jelen lenni.

Művészek között nőttem fel. Az építészet, a képző- és iparművészet gyerekkorom óta az életem része volt és azóta tudtam, hogy ez az én utam. Úgy gondolom, hogy a  külső és belső terek együttesen alkotják az egészet, ezért  a Corvinus Egyetem Tájépítész Karán végeztem, majd innen fordultam a belső terek felé.

Egy ideig  Koppenhágában is éltem, így a skandináv gondolkozásmód és életstílus a mai napig hatással van rám.

Örök perfekcionistaként úgy gondolom, hogy a nagyvonalú koncepció, a letisztultság minden esetben funkcionalitással kell, hogy párosuljon, melyet egy-egy apró, kifinomult részlet tesz teljessé.

ENTERIŐRTERVEZŐ

SZOLGÁLTATÁS

TERVEZÉS

Már meglévő vagy újonnan épülő lakások, házak teljes belsőépítészeti és kertépítészeti tervezését vállalom. Legyen szó akár az első lakásról vagy többgenerációs otthonról, esetleg rendelő vagy étterem belsőépítészetéről, megrendelői igényeknek megfelelően teljes kiviteli dokumentáció készül, mely alapján az elképzelések megvalósíthatóak. A tervek a legelső találkozástól kezdve a Megbízóval közösen gondolkodva, az igények maximális figyelembe vételével készülnek el.

 

TANÁCSADÁS

Amennyiben nem teljeskörű belsőépítészeti szolgáltatásra, csupán néhány ötletre, tanácsra lenne szükséged, hogy otthonod újjávarázsold, akkor válaszd a lakberendezési tanácsadást, ahol színekkel, tapétákkal, textíliákkal és dekorációval segítek kialakítani a koncepciót, és szükség esetén szakembereket is ajánlok.

 

KIVITELEZÉS

Egy munka csak akkor válhat teljessé, ha a végeredmény a Megbízó és a tervező elképzelését teljes egészében tükrözi, ezért a projekteket az utolsó lépésig végigviszem.

bottom of page